dierenpension De Poelert

06 - 81 97 41 86
mail ons

privacyverklaring

Verzorging tijdens het verblijf

Praktische informatie over het verblijf

Contactadres

Wanneer u uw hond of poes bij ons brengt, vragen we u om een contactadres achter te laten. Wij doen dit voor het geval er op vakantie iets gebeurt met uw huisdier of uzelf en overleg noodzakelijk is. Stelt u ook de thuisblijvers op de hoogte van het verblijf van uw huisdier(en).

Voeding

Honden krijgen brokken of diner. Poezen krijgen brokjes en blikvlees. Alle dieren krijgen twee keer per dag vers water. Wanneer uw huisdier een speciaal dieet heeft of ander voer, brengt u dit dan mee. Vermeldt u ook de naam van uw hond of poes op de verpakking en de benodigde hoeveelheid voer.

Verplichte inentingen

Honden: uitgebreide cocktail en kennelhoest. Poezen: uitgebreide cocktail en kattenniesziekte. De inentingen mogen niet langer dan 1 jaar geleden zijn uitgevoerd. Daarnaast is het verplicht om het entingsbewijs van uw huisdier bij u te hebben en moeten de adresgegevens daarop correct zijn.

Medicijnen

Ook wanneer uw huisdier medicijnen gebruikt, is het bij ons in goede handen. Geeft u wel duidelijk aan bij het maken van een afspraak en bij het brengen van het dier dat het medicijnen gebruikt. Voorziet u de medicijnen van de naam van het dier en van een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat wij uw viervoeter optimale zorg kunnen bieden.

Dierenarts inschakelen

Als uw hond of poes ziek wordt of het is om een andere reden noodzakelijk een dierenarts in te schakelen, dan raadplegen we bij voorkeur uw eigen dierenarts (mits in een straal van maximaal 15 km). Woont uw dierenarts verder weg, dan nemen we contact op met een dierenarts waar we goede ervaringen mee hebben.

Zo bereikt u ons


Grotere kaart bekijken

Haal- en brengtijden

Ochtend
09.30 - 10.30 uur
Avond
18.30 - 19.30 uur

Halen en brengen uitsluitend op afspraak. Op zon- en feestdagen is halen en brengen helaas niet mogelijk.

Contactgegevens

Dierenpension De Poelert
Galgengoorweg 3
7251 JC Vorden
06 - 81 97 41 86
stuur ons e-mail
Maak een routebeschrijving