dierenpension De Poelert

06 - 81 97 41 86
mail ons

privacyverklaring

Huisvesting van uw hond of poes

De huisvesting van uw hond

De huisvesting van uw hond

Uw hond komt in een ruim hok dat voorzien is van goede ventilatie en een buitenren. Elke hond heeft een eigen hok, maar als uw honden gewend zijn samen te zijn kunnen ze ook samen in een hok worden geplaatst. Er zijn ruime speelweides aanwezig waarin uw hond tweemaal per dag wordt uitgelaten. In de winter zijn de binnenhokken verwarmd zodat de honden lekker warm liggen als het buiten koud is.

De huisvesting van uw poes

Uw poes heeft bij ons in het pension een eigen plekje en kan zich terugtrekken in zijn of haar hok als ze dat wil. Overdag lopen de poezen los. Ze hebben ‘s zomers en ’s winters de beschikking over een mooie buitenren. 's Winters is het binnen voor de poezen aangenaam vertoeven; de binnenhokken zijn dan aangenaam verwarmd. Dierenpension De Poelert heeft ook duohokken. Poezen die altijd samen zijn, kunnen we hierin onderbrengen.

De huisvesting van uw poes
Meegeven tijdens het verblijf

Eigen mand of deken

Onze ervaring is dat uw hond of poes het prettigst slaapt in zijn of haar eigen mand of deken. Geeft u wel een ouder exemplaar mee; er kan altijd een ongelukje gebeuren. Geeft u geen donzen dekbedden en kussens met piepschuimballetjes mee.

Zo bereikt u ons


Grotere kaart bekijken

Haal- en brengtijden

Ochtend
09.30 - 10.30 uur
Avond
18.30 - 19.30 uur

Halen en brengen uitsluitend op afspraak. Op zon- en feestdagen is halen en brengen helaas niet mogelijk.

Contactgegevens

Dierenpension De Poelert
Galgengoorweg 3
7251 JC Vorden
06 - 81 97 41 86
stuur ons e-mail
Maak een routebeschrijving